1 till 3, en måndag

1. Besökte idag Sös återigen för att lämna ifrån mig den jäkla EGK-mannicken. Det första jag gjorde när jag vaknade var att slita loss de kliande klisterlapparna, och nu smyckas min bröstkorg istället av röda kliande utslag. Tack så mycket. Sen vidare till sjukhus nummer 2 för dagen, och Danderyd där jag träffade min förträffliga läkare. Började med att ta upp att jag ville byta från sömnmedel till melatonin, som jag planerat, och hon håller med och tycker att mina argument är rimliga. Sen tar hon upp tyngdtäcken, innan jag ens hinner. Det gjorde mig himlans glad. Så har nu recept på Circadin, och ytterligare en remiss är skickad, denna gång till en arbetsterapeut. Det ska bli spännande! (Egentligen var ett tredje sjukhusbesök inbokat – denna gång till Huddinge, man det ställde jag in. Någon måtta får det vara.)

2. Har nu ändra om lite här hemma, så att alla mina älskade böcker är i samma rum (utan de två kartongerna i källaren *host-host*), och även sorterade i färgordning. Det hela gör mig gladare, och med fridfull. Allting borde egentligen sorteras i färg, inte bara M&M…

3. Ifall jag glömmer det på lördag/inte orkar skriva, så är lördagen 1 november den internationella Aids-dagen (också Worlds Aids Day).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s