Det blev värre…

Gällande den där ”lunchträffen”, som var en ”kick of” där jag undrade vad det hela egentligen betydde? Jag har nu fått svaret:

Välkommen på mingel och lunchmacka hos oss på Journalistiken!

Du är välkommen på en trevlig lunch hos oss på journalistiken nu på fredag 23 januari, klockan 12-13 (eventuellt minglar vi lite längre.)

Tanken med ”lunchtimmen” är att ni JMS-studenter ska få träffa varandra och lära känna varandra lite bättre, att ni ska få träffa journalistikens lärare och administration samt känna att ni faktiskt också är journalistikstudenter, även om ni, det första året av utbildningen, befinner er på andra ämnen och institutioner.

Vi kommer att berätta om utbildningen och vilka kurser som ingår i den, presentera journalistikämnet i korthet samt naturligtvis också äta, samtala och ha trevligt!

 Det låter som en bra beskrivning av min värsta mardröm. För det första är ordet ”mingel” mitt hatord nummer ett, men dessutom så ska man förväntas hålla konversation med 35 personer i journalistikklassen, där jag inte känner någon. Men jag ska trots allt detta gå. Om det blir för jobbet, och jag helt glömmer bort hur man pratar med personer man inte känner, så ger jag mig tillåtelse att ursäkta mig med något i stil med att jag ska till en ögonläkare (medan i själva verket har jag fortfarande inte fått en tid.) Jag ser inte fram emot fredag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s