September

Så det var ju ett tag sedan. Har egentligen knappt skrivit något under hela sommaren, men som jag har påpekat tidigare så är sommaren inte min favorit årstid, och i år tycktes den vara extra jobbig, sämre än på flera år. Jag känner fortfarande av det, alla de där mildare depressionssymtomen. Kanske borde jag ha gått till en läkare tidigare, men om det fortsätter i samma nivå, eller blir starkare kommer jag att göra det. Är bara så fruktansvärt trött på antidepressiva, och som sagt, det är farligt. Så sommaren var inte den bästa, om man bortser från Marocko då. Nu har skolan börjat, och imorgon är redan den första delkursen över. De senaste dagarna har jag suttit på Medisbibblan och tragglat politisk filosofi. Som jag personligen tycker är väldigt kul, vilket jag tycks vara ganska ensam om i klassen. Imorgon är det tentadags, och jag har de vanliga stöden (längre tid och mindre rum). Jag växlar mellan att rationellt tänka att det faktiskt känns rätt bra, som att det trots allt inte är så svårt att få in allt trots att vi bara fick 4-4,5 dagar på oss, till att börja tvivla och när man väl börjat tvivla kommer en hel drös av andra negativa tankar.

Måste erkänna att jag haft vissa funderingar över att radera den här bloggen i och med att jag skrivit så sällan, de brukar komma som en följd av att jag har tankar på att ta bort mitt Twitter. Ibland undrar jag om sociala medier helt enkelt inte är för mig. Både Facebook och Twitter leder till en hel del jämföranden, och annat sånt kul, men jag behåller ändå dem både. Facebook använder jag ibland, och Twitter kan vara bra att ha. Men gällande bloggen då – jag kommer nog inte ta bort den. Jag gillar den, och allt jag har skrivit här genom åren. Jag vet att en del personer faktiskt läser den så… Men det vore kul att veta vilka ni är. Så om ni vill vore det väldigt trevligt om ni kunde presentera er. Känner jag dig, etc?

Har faktiskt en del kul planerat när tentan väl är överstökad, så förhoppningsvis kan det leda till några inlägg. Jag ska försöka mer. Även om det kanske bara blir ett kort litet hej, om hur det är och hur nästa delkurs går (ugh, typ politisk ekonomi, med endast seminarier).

Så på återseende!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s