Det är nu över (så gott som i alla fall).

Fredag 13 januari

Det är sällan man får känna på positiv och negativ stress på en och samma dag. För idag var dagen för livesändning, och min grupp hade blivit tillsagda att träffas två timmar innan vi skulle börja för att förbereda. Jag var där tre timmar innan, för jag skulle spela in pratan och klippa in den i inslaget. Lagom till att jag ska gå in i inspelningsbåset kommer läraren fram till mig och säger att jag borde sitta med när den tidigare gruppen har sin sändning. Jag blir irriterad, för jag vill bara bli klar vid det laget. Sitter med, lyssnar och det drag längre och längre ut på tiden. Då berättar sen läraren att allting har blivit omkastad eftersom läraren min grupp skulle ha inte kunde komma och vi måste köra nu istället för två timmar senare. Och jag tänkte bara – det går ju inte. Men på nått sätt går det ändå. Jag kör min prata live, samtidigt som vi kör sändningen, vi skriver ihop ett manus på en minut medan vi står i studion. Då kommer den positiva stressen. Det gick otroligt bra, och jag fick super mycket cred för att jag bara kunde köra på och vara så cool.

Mitt knä visade det sig inte vara någon större fara med, bara irritation i muskelfästen vid knät. Typ det bästa sjukgymnasten (ursäkta, fysioterapeuten) hade kunnat säga. Det berodde troligen på överrörligheten i mina leder, som kräver att musklerna kring knät (och höften) är extra stärkta. Det är inte jätte roliga övningar – men, men…

Nu är skolveckan strax redan över och c-kursen har dragit igång. Spenderade också lite tid med studievägledaren om nästa termin (statsvetenskap c) och om det går att välja praktiken terminen efter (vilket går, och i princip är bättre eftersom praktiktiden är mycket längre). Är också sugen på Minor fields study inför c-uppsatsen i statsvetenskapen. Så man kan väl sammanfatta och säga att jag känner mig väldigt överväldigad. Jag har en föreläsning imorgon och sen är jag ledig för långhelg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s