Den förbannande radion.

Känner mig förbannad och besviken. Det är den där jäkla radion som jag bara inte kommer undan. Så – jag fick ett mejl från läraren som vagt och lite luddigt skriver att han vi inte fått den ”ni inte har fått den undervisning, övning och respons som ni är betjänta av.” Och att vi ska göra om sista momentet. Gör ett nytt inslag och genomföra en ny sändning alltså. Men som sagt – lite vagt och lite luddigt. Det står ingenstans att det vi gjort nu inte är godkänd, istället skriver han att han och den delkursavsvarige ”föreslår” att vi ska göra om det sista momentet.

Det jag skrev om att jag gillar radio – jag står inte för det längre. Just nu hatar jag radio och allt vad ljudinspelning innebär. Jag orkar inte, och vill inte göra om inslaget. Sändningen, sure, några timmar nästnästa vecka, det är fine. Det kan jag göra. För som sagt, den blev inte jätte bra eftersom den flyttades fram flera timmar och vi inte hann förbereda oss. Efter som läraren var på begravning. (Alltså – det var utanför vår kontroll – och det är vi som ska behöva göra dubbelt arbete).

Helvete. Jag mejlade hur som helst. Och håller tummarna. För som sagt. Jag orkar inte. Jag hade släppt radio, och var nöjd med det. Jag hade till och med kunna tänka mig att göra radio i framtiden. Gå med i radio-föreningen i skolan. Men det var ju så förbannat jobbigt att behöva göra det och tidskriften samtidigt. Nu är det istället förberedelser till c-uppsatsen och kurspapern (även kallat hemtenta). Jag orkar inte gör ett inslag till. Snälla?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s